Now playing

Avatar

On Air

Alter radio
Είστε εδώ:Home τεχνολογία Διαδίκτυο O Αλκιβιάδης Αιβάζης μιλάει στο Alter Radio : Στοιχειωμένα μέρη και έρευνες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
    • Πολυμέσα
  • μέγεθος γραμματοσειράς

O Αλκιβιάδης Αιβάζης μιλάει στο Alter Radio : Στοιχειωμένα μέρη και έρευνες

Από Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου, 2017

Είχαμε την χαρά να πραγματοποιήσουμε μια ιδιαίτερη συνέντευξη. Ο άνθρωπος που μας μίλησε είναι ο Αλκιβιάδης Αιβάζης.Ένα πρόσωπο δυναμικό, χαρισματικό και "μυστήριο"..

 Αυτή η συνέντευξη δεν είναι και πολύ συνηθισμένη.Ίσως γιατί όσα είπαμε ανήκουν σε μια κατηγορία που αρκετός κόσμος αποφεύγει να μάθει ή δεν γνωρίζει συνήθως τα παρακλάδια της..

Ο Αλκιβιάδης ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με έρευνες γύρω από στοιχειωμένα σπίτια."Αποπνέει" μια διαφορετική ατμόσφαιρα και εμείς σαν παράξενα παιδιά θέλαμε να τον προσελκύσουμε να μας πεί τουλάχιστον όσα ο ίδιος θέλει να μάθουμε..

1. Είσαι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την Alpha Research Team.Πες μας λίγα λόγια για την ομάδα σου ,με τι ασχολείστε για να καταλάβει ο κόσμος που δεν γνωρίζει και πότε μπήκατε στην διαδικασία να το πάρετε στα σοβαρά για να οργανωθείτε με ειδικό εξοπλισμό.

Α.ΑΝαι εγώ είμαι αυτός. Όλα ξεκίνησαν το 2005 με τη τότε ομάδα Ο.Μ.Ε.Α. και το 2008 μετονομάστηκε σε ALPHA RESEARCH TEAM έως και το 2011.
 
2. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν φοβία με την ιδέα του θανάτου. Εσύ φοβάσαι?
 
Α.ΑΌχι δεν φοβάμαι τον θάνατο.
 
 
3. Τι σχέση έχεις εσύ με αυτά τα φαινόμενα και πως ήρθε στη ζωή σου η ιδέα να ασχοληθείς με αυτά? Συνέβη σε σένα κάτι προσωπικά ?
 
Α.Α : Φυσικά και συνέβη κάτι προσωπικό, που δεν θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σου..
 
4. Υπάρχει άλλος άνθρωπος από την οικογένεια σου που ίσως διαισθάνεται σαν και σένα διάφορες παρουσίες? Η οικογένεια σου ή κάποιο μέλος της είχαν αντιδράσει ποτέ με τις έρευνες αυτές από φόβο μη σου συμβεί κάτι ή πιστεύουν και οι ίδιοι ότι κάτι άλλο υπάρχει μετά θάνατον?
 
Α.ΑΦυσικά και στο πρώτο άκουσμα των ερευνών υπήρχε η απορία και ο φόβος! Στη συνέχεια όμως όλα άλλαξαν και η οικογένειά μου, μου  έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό που κάνω.
 
5. Οι παρουσίες αυτές συνήθως σε τι χώρους θα γίνουν αντιληπτές? 
 
Α.Α : Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χώρος που γίνεται αντιληπτή μια παρουσία.
 
6. Εδώ στην Ελλάδα ο κόσμος πιστεύεις ότι διακωμωδεί τα μεταφυσικά φαινόμενα ή τα φοβάται και δείχνει δυσπιστία?
 
Α.Α : Δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχουν δήθεν ερευνητές που καταστρέφουν οποιαδήποτε σοβαρή έρευνα και να γίνει και είναι φυσιολογικό να διακωμωδείται η όλη διαδικασία. Αυτό έχει ως συνέπεια ένας άνθρωπος που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το αντικείμενο της έρευνας αυτής, να αποθαρρύνεται και να απομακρύνεται.
 
 

 
7. Θυμάσαι κάποιο μέρος που πραγματικά ένιωσες δυνατή παρουσία ?
 
Α.Α : Ναι, τη Μακρόνησο.
 
8. Στην ομάδα σου έχει ζητήσει κόσμος να έρθει μαζί σας και να κάνει κοντά σας έρευνες επειδή πραγματικά επιθυμεί να μάθει ή νομίζεις ότι οι περισσότεροι έχουν απλά την περιέργεια?
 
A.A : Υπάρχουν πολλοί και πολλές που έχουν ζητήσει να συμμετέχουν σε κάποια από τις έρευνες. Είναι δύσκολο να πάρεις κάποιον μαζί σου, γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις με ποιόν αληθινά έχεις να κάνεις..
 
9. Οι «παρουσίες» αυτές σε έχουν βρεί ποτέ οι ίδιες ή τις βρίσκεις πάντα εσύ?
 
A.A: Νομίζω.. ότι έχει να κάνει και με το αν επιθυμεί να έρθει σε επαφή μαζί σου.
 
10. Θεωρείς ότι είναι παρεξηγημένο  το κομμάτι της έρευνας  λόγω των μεταφυσικών φαινομένων από μόνο του ή ότι ο κόσμος που δεν γνωρίζει, πιστεύει για εσάς ότι είστε άθρησκοι, άθεοι για να ψάχνετε τι υπάρχει μετά θάνατον?
 
A.A : Δεν έχει να κάνει με την αθεΐα, έχει να κάνει με τα ερωτηματικά που έχει ο κάθε άνθρωπος και τι απαντήσεις ψάχνει να βρει. Εγώ προσωπικά δεν είμαι άθεος κι όμως είμαι ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του παράξενου.
 
11. Έχεις συχνά τηλεφωνήματα από ανθρώπους που θεωρεί ότι ζει σε στοιχειωμένο σπίτι?
 
A.A : Όχι. Δεν πηγαίνω σε κατοικίες.
 
12. Τι αισθήσεις έχει ένας ερευνητής σαν και σένα την ώρα της έρευνας? Σας επηρεάζει εγκεφαλικά ή σωματικά μια παρουσία ή επηρεάζει μόνο μηχανήματα του εξοπλισμούς σας?
 
A.A : Φυσιολογικές αισθήσεις όπως όλοι οι άνθρωποι, απλώς κάποιοι άνθρωποι έχουν πιο καλλιεργημένες τις αισθήσεις τους από άλλους. Φυσικά και μπορεί να σε επηρεάσει σωματικά μια ενέργεια.
 
13. Μια παρουσία πιστεύεις ότι μπορεί να ζητήσει βοήθεια από εσάς για να μάθουν ίσως την αλήθεια για το πώς έφυγε απ’την  ζωή?
 
A.A : Θέλω να πιστεύω πως ναι. Δεν μου έχει συμβεί ακόμη κάτι τέτοιο.
 
14. Έχει αρκετές ομάδες που κάνουν έρευνες για τα μεταφυσικά φαινόμενα ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται.. Τι θεωρείς ότι κάνετε εσείς διαφορετικό από άλλες ομάδες και μπορείτε να προσεγγίσετε καλύτερα μια περίπτωση «παρουσίας» ?
 
A.A : Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι τον Ξενία στην Πάρνηθα τον έχω κάνει εγώ διάσημο το 2008, δεν κάνω κάτι διαφορετικό από τις άλλες ομάδες.. τις αξιόλογες εννοώ!
 
15. Κινδύνευσες ποτέ σε κάποιο μέρος? Ενιωσες απειλή?
 
A.A :  Ναι έχω κινδυνεύσει και έχω νιώσει απειλή.
 
16. Τι θα συμβούλευες σε παιδιά που δεν έχουν την γνώση αλλά έχουν περιέργεια να πάνε σε κάποιο μέρος που φημίζεται ότι είναι στοιχειωμένο? 
 
A.A : Να μην πάνε ποτέ, γιατί είναι πραγματικά επικίνδυνα.
 
17. Οι γυναίκες πως το παίρνουν όταν αναφέρεις με τι ασχολείσαι? Φοβούνται ή ακολουθούν?
 
A.A : Νομίζω πως φοβούνται.
 
18. Αν μπορούσες  να ανακαλύψεις αν υπάρχει παρουσία σε κάποιο μέρος που δεν έχει ακουστεί ποτέ ως στοιχειωμένο έχεις κάποιο στο μυαλό σου που σε ελκύει να συναντήσεις?
 
A.A : Αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχουν πάνω από δέκα μέρη που δεν είναι γνωστά και τα γνωρίζω.
 
19. Ποιο μέρος στην Ελλάδα πιστεύεις ότι έχει μεγάλη ενέργεια από «παρουσίες» και μεταφυσικά φαινόμενα και γιατι?
 
A.A : Όλη η Ελλάδα γιατί το υποστηρίζει ενεργειακά.
 
 
Eπιμέλεια συνέντευξης : Όλγα Νεράντζη 

Πολυμέσα

Λίγα λόγια για εμάς...

  • Ο Alter Radio στηρίζει την καλή ξένη μουσική. Αγαπημένα τραγούδια παίζουν όλο το 24ωρο..akou_tin_kardia_sou2

Επικοινωνία

Άκου τί είπαν...

  • χωρίς μουσική , η ζωή θα ήταν λάθος!
    (Φρίντριχ Νίτσε)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.
Ok